Caldillo de congrio (chilijska zupa rybna) - przepisy Cook4Me | Tefal
Tefal
Przepis według Tefal

Caldillo de congrio (chilijska zupa rybna)

ratings.0

-/5 -

  • Całkowity czas 30 min.
  • Czas przygotowania
    20 min.
  • Gotowanie
    10 min.
  • Studzenie
    0 min.

Składniki

2 osób

  • 400 g Ryba konger

  • 50 ml Bulion

  • 50 ml Białe wino

  • 2 Ziemniak

  • 2 Pomidor

  • 0.5 Cebula

  • 2 goździk Czosnek

  • 0.5 łyżeczka Papryka mielona

  • 1 łyżka Olej roślinny

  • Sól

  • Pieprz

Czas przygotowania

Etap 1 /6

Przygotuj składniki.

  • 400g Ryba konger
  • 50ml Bulion
  • 50ml Białe wino
  • 2 Ziemniak
  • 2 Pomidor
  • 0.5 Cebula
  • 2goździk Czosnek
  • 0.5łyżeczka Papryka mielona
  • 1łyżka Olej roślinny
  • Sól
  • Pieprz

Etap 2 /6

Wlej olej do misy Cook4me.

  • 1łyżka Olej roślinny

Etap 3 /6

Zrumień cebulę i czosnek. Dodaj wino i paprykę, wymieszaj. Dodaj warzywa, sól i pieprz. Wlej bulion.

  • 50ml Bulion
  • 50ml Białe wino
  • 2 Ziemniak
  • 2 Pomidor
  • 0.5 Cebula
  • 2goździk Czosnek
  • 0.5łyżeczka Papryka mielona
  • Sól
  • Pieprz

Etap 4 /6

Połóż rybę w koszu do gotowania na parze. Umieść kosz w Cook4me.

  • 400g Ryba konger

Etap 5 /6

Gotowanie pod ciśnieniem. Zamknij pokrywę i naciśnij „Start”.

Etap 6 /6

Przełóż zupę do miseczek i włóż kawałki ryby. Smacznego!