Łopatka wołowa w piwie - przepisy Cook4Me | Tefal
Tefal
Przepis według Tefal

Łopatka wołowa w piwie

Review 4 stars (average)

4/5 -

  • Całkowity czas 55 min.
  • Czas przygotowania
    10 min.
  • Gotowanie
    45 min.
  • Studzenie
    0 min.

Składniki

6 osób

  • 3 szt. Łopatka wołowa

  • 3 szt. Cebula

  • 3 łyżka Brązowy cukier

  • 300 ml Ciemne piwo

  • 3 łyżka Musztarda tradycyjna

  • 1 szczypta Sól i pieprz

  • 2 łyżka Olej roślinny

Czas przygotowania

Etap 1 /7

Przygotuj składniki.

Etap 2 /7

Pokrój cebulę.

  • 3szt. Cebula

Etap 3 /7

Wlej do Cook4Me oliwę.

  • 2łyżka Olej roślinny

Etap 4 /7

Zrumień łopatkę na gorącym oleju.

  • 3szt. Łopatka wołowa

Etap 5 /7

Dodaj pozostałe składniki. Wymieszaj.

  • 3szt. Cebula
  • 3łyżka Brązowy cukier
  • 300ml Ciemne piwo
  • 3łyżka Musztarda tradycyjna
  • 1szczypta Sól i pieprz

Etap 6 /7

Gotuj pod ciśnieniem.

Etap 7 /7

Podawaj!