Barszcz czerwony z kaszą gryczaną wg Pauliny Gajdy (gajdulka.home) - przepisy Cook4Me | Tefal
Tefal
Przepis według Tefal

Barszcz czerwony z kaszą gryczaną wg Pauliny Gajdy (gajdulka.home)

ratings.0

-/5 -

  • Całkowity czas 10 min.
  • Czas przygotowania
    10 min.
  • Gotowanie
    0 min.
  • Studzenie
    0 min.

Składniki

2 osób

  • 700 ml Bulionu

  • 2 Buraki czerwone

  • 1 Marchewka

  • 1 Pietruszka

  • 40 g Kaszy gryczanej

  • 1 łyżeczka Czosnku niedźwiedziego

  • 1 łyżeczka Majeranku

  • 1 łyżka Octu jabłkowego

Czas przygotowania

Etap 1 /3

Przygotuj składniki: buraki pokrój w kostkę, marchewkę i pietruszkę w plastry.

Etap 2 /3

Wszystkie składniki oprócz octu jabłkowego (buraki, marchew, pietruszkę, kaszę, bulion i przyprawy) włóż do urządzenia i gotuj pod ciśnieniem 15 minut.

Etap 3 /3

Otwórz pokrywę i dodaj łyżkę octu jabłkowego. Podawaj!

  • 1łyżka Octu jabłkowego