Biała kiełbasa w sosie chrzanowo-musztardowym
- Całkowity czas 15 min.
- 15 min.
Czas przygotowania - 0 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
3 osób
6 Białych parzonych kiełbas
3 Cebule białe
200 ml Mleczka migdałowego
2 łyżka Musztardy miodowej
2 łyżka Musztardy francuskiej
2 łyżka Chrzanu
0.5 łyżeczka Soli
1 łyżeczka Pieprzu
2 łyżka Erytrytolu
0.5 Kapusty czerwonej
Jarmużu
50 g Orzechów macadamia
50 ml Oliwy
30 g Masła klarowanego
Czas przygotowania
Etap 1 /5
Przygotuj składniki.
Etap 2 /5
Kiełbasę natnij na ukos i usmaż na maśle z obu stron do zarumienienia.
Etap 3 /5
Wykonaj sałatkę. Kapustę i jarmuż umyj, a następnie poszatkuj. Połącz warzywa i dodaj orzechy. Na koniec surówkę polej oliwą i wymieszaj.
Etap 4 /5
Cebulę obierz i pokrój w piórka. Wykonaj sos do kiełbasy. Połącz ze sobą mleczko, musztardy, chrzan, słodzik i przyprawy. Wymieszaj.
Etap 5 /5
Na dno misy Tefal Cook4Me wrzuć pokrojoną cebulę. Ułóż na niej podsmażoną kiełbasę, a następnie zalej sosem. Duś całość.