Peklowana wołowina
- Całkowity czas 40 min.
- 5 min.
Czas przygotowania - 35 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
4 osób
500 ml Woda
2 łyżka Brązowy cukier
2 łyżka Ocet jabłkowy
1 Liść laurowy
1 kg Peklowana wołowina
1 Cebula
Warzywa na parze
Czas przygotowania
Etap 1 /5
Przygotuj składniki.
Etap 2 /5
Do misy dodaj wodę, cukier, ocet i liść laurowy. Dobrze wymieszaj, aby połączyć składniki.
Etap 3 /5
Włóż wołowinę i cebulę do koszyka do gotowania na parze i wstaw do misy.
Etap 4 /5
Gotuj w Cook4me.
Etap 5 /5
Dopraw do smaku i podawaj z warzywami gotowanymi na parze!