Bekonowe chipsy
- Całkowity czas 5 min.
- 5 min.
Czas przygotowania - 0 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
4 osób
8 kawałek boczek
4 łyżeczka brązowy cukier
Czas przygotowania
Etap 1 /4
Włącz grill. Wybierz program Boczek i naciśnij OK.
Etap 2 /4
Na obu stronach plasterków boczku rozsmaruj brązowy cukier.
Etap 3 /4
Po rozgrzaniu urządzenia umieść plasterki boczku na grillu i zamknij go. Naciśnij OK, aby rozpocząć gotowanie. Gotuj, aż na ekranie wyświetli się komunikat „Średnio upieczone” (kolor pomarańczowy) w przypadku chipsów bekonowych, które pozostają lekko miękkie lub „Chrupiące” (kolor czerwony) w przypadku bardzo chrupkich chipsów.
Etap 4 /4
Połóż na papierowym ręczniku i podawaj.