Makaron konjac z twarogiem i boczkiem - przepisy Cook4Me | Tefal
Karo Łukasiewicz (@mniamam)
Przepis według Karo Łukasiewicz (@mniamam)

Makaron konjac z twarogiem i boczkiem

ratings.0

- /5 -

  • Całkowity czas 5 min.
  • Czas przygotowania
    5 min.
  • Gotowanie
    0 min.
  • Studzenie
    0 min.

Składniki

1 osoba

  • 200 g Makaronu konjac

  • 50 g Boczku

  • 1 Cebula

  • 1 łyżka Masła

  • 150 g Sera białego

  • 30 g Parmezanu

Czas przygotowania

Etap 1 /3

Przygotuj składniki.

  • 200g Makaronu konjac
  • 50g Boczku
  • 1 Cebula
  • 1łyżka Masła
  • 150g Sera białego
  • 30g Parmezanu

Etap 2 /3

Cebulę obierz i pokrój w drobną kostkę. Boczek pokrój drobno. Podsmaż składniki na maśle.

  • 50g Boczku
  • 1 Cebula
  • 1łyżka Masła

Etap 3 /3

Do składników dodaj ser biały i połącz z makaronem. Danie wyłóż na talerz i posyp startym parmezanem.

  • 200g Makaronu konjac
  • 150g Sera białego
  • 30g Parmezanu