Pasta figowa z orzechami włoskimi i kozim serem
Tefal
Przepis według Tefal

Pasta figowa z orzechami włoskimi i kozim serem

ratings.0

-/5 -

  • Całkowity czas 5 min.
  • Czas przygotowania
    5 min.
  • Gotowanie
    0 min.
  • Studzenie
    0 min.

Składniki

4 osób

  • 100 g suszone figi

  • 100 g orzechy włoskie

  • 150 g świeży kozi ser

  • 1 szczypta sól

Czas przygotowania

Etap 1 /3

Do blendera włóż suszone figi, orzechy włoskie, świeży kozi ser i sól.

  • 100g suszone figi
  • 100g orzechy włoskie
  • 150g świeży kozi ser
  • 1szczypta sól

Etap 2 /3

Zamknij pokrywkę i ustaw wskazany program na jedną minutę.

Etap 3 /3

Opiecz kromki chleba na zakwasie i posmaruj pastą.