Szaszłyki z kiełbasą
- Całkowity czas 50 min.
- 20 min.
Czas przygotowania - 30 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
4 osób
2 Czerwone papryki
2 Cukinie
300 g Pieczarek mini
100 g Sera halloumi
1 Pęto kiełbasy swojskiej
2 łyżka Oleju z awokado
1 łyżka Przyprawy do grilla
Akcesoria
Extra Crisp
Czas przygotowania
Etap 1 /6
Przygotuj składniki. Pieczarki dokładnie umyj - nie obieraj.
Etap 2 /6
Cukinię umyj i pokrój w grubsze plastry. Kiełbasę oraz ser pokrój w mniejsze kawałki. Paprykę umyj, wydrąż, a następnie pokrój w większą kostkę.
Etap 3 /6
Warzywa razem z kiełbasą umieść w jednym naczyniu, a następnie wymieszaj z olejem oraz przyprawami.
Etap 4 /6
Składniki szaszłyków nabij na długie patyczki.
Etap 5 /6
Szaszłyki umieść w misie Cook4me i wykorzystaj nakładkę Extra Crisp. Włącz pieczenie. W połowie czasu obróć szaszłyki na drugą stronę. Czas: 30 minut Temperatura: 190°C
Etap 6 /6
Danie podaj ze świeżymi warzywami.