TEFAL MHAC SMART DOUBLE FT (10)

MHAC SMART DOUBLE FT (10) Miele, rozdrabnia i miksuje składniki!

Masterchop posiada 4 noże dając doskonałe rezultaty.

Masterchop posiada 4 noże dając doskonałe rezultaty.

Masterchop 3-w-1 jest doskonały do siekania cebuli, czosnku i ziół, ale również do przygotowania majonezu i sosów.

Masterchop posiada 4 noże dla doskonałegych rezultatów każdej przygotowywanej potrawy.
 

Jego duża misa pozwala na dokładne odmierzenie składników do 500 ml. Możesz również wykorzystać szczelną misę do przygotowania wszelkiego rodzaju półpłynnych mieszanin do objętości 500 ml. Multi Moulinette łatwo się używa, ustawia i czyści.  
Podstawowe informacje
  • Do miksowania wszystkich rodzajów składników!

    Masterchop 3-w-1 z 4 nożami jest idealny do siekania cebuli, czosnku i ziół, ale również do przygotowania majonezu i sosów.

  • Masterchop 3 w 1

    Doskonały do mielenia, rozdrabniania i miksowania składników!
     

  • Działanie 4 noży

    4 noże ze stali nierdzewnej = 4 poziomy działania!

     

  • Silnik o mocy 500 W

    Silnik o dużej mocy poradzi sobie nawet z najtwardszymi składnikami.

  • Praktyczna pojemność

    Miele, rozdrabnia i miksuje duże ilości, nawet do 500 ml.

  • Kontrola prędkości

    Jedna prędkość do mielenia, rozdrabniania i miksowania dla różnych rezultatów.

  • Bezpieczny system blokujący.  

    Łatwość ustawienia i bezpieczne użytkowanie dzięki bezpiecznemu systemowi blokującemu.

  • System kontroli bezpieczeństwa

    Zapewnia bezpieczeństwo użytkowania, ochronę przed zanieczyszczeniami.

  • Łatwe czyszczenie

    Łatwe czyszczenie: misę rozdrabniacza, pokrywę, noże i wspólny napęd można myć w zmywarce.

Właściwości
Moc 500  
Regulacja prędkości 1  
Liczba ostrzy 4  
Rodzaj ostrzy Stal nierdzewna  
Pojemność misy 0,500 (pojemność użytkowa)  L
Materiał misy Plastik  
Schowek na przewód    
Możliwość mycia w zmywarce    
Kolory BIAŁY/GRAFITOWY  

Wskazówki i instrukcja obsługi
Często zadawane pytania
To normalne, że w kominie podajnika/u góry nasadki/kasety pozostają niewielkie ilości nieposiekanych/nieposzatkowanych/niestartych produktów, których popychacz nie docisnął do nasadki/kasety.
Niektóre produkty nie nadają się do siekania/szatkowania/ścierania. Należy dobrać nasadkę/kasetę do składnika, który ma zostać poszatkowany/starty/posiekany, oraz umieścić składnik we właściwy sposób w kanale wlotowym. Użyte składniki muszą także być twarde i świeże, co stanowi gwarancję satysfakcjonujących wyników oraz uniknięcia ich akumulacji w otworze wlotowym (szczegóły zależą od modelu produktu).
Jeżeli do boków misy przywierają produkty (szynka, cebula itp.), należy wyłączyć urządzenie, odłączyć je od zasilania, oddzielić produkty za pomocą łopatki, a następnie ułożyć je z powrotem w misie. Ponownie podłączyć urządzenie do zasilania i uruchomić w trybie pulsacyjnym dwu- lub trzykrotnie. NIGDY nie umieszczać palców ani dłoni w misie lub w pobliżu ostrza.