Liczba osób
Koszt
Trudność
Czas przygotowania
Wbij do pojemnika od blendera żółtka i białka i dodaj szczyptę soli.
Ubijaj za pomocą blendera ręcznego korzystając z funkcji "turbo" przez 5 sekund.
Pokrój warzywa na drobną kostkę, posiekaj szczypiorek.
Masę jajeczną delikatnie wymieszaj z warzywami, a następnie przełóż na wcześniej rozgrzaną patelnię z rozpuszczonym masłem.
Smaż na wolnym ogniu ok. 5 minut.
Usmażony omlet przekrój na ćwiartki
Jedną z części ułóż na talerzu, przełóż kiełkami i przykryj drugą częścią omleta.
Na wierzchu ułóż rukolę z pomidorkami koktajlowymi
Do pojemnika od blendera dodaj truskawki, jogurt naturalny i miód. Całość blenduj ok. 2 minuty.
Omlet podawaj z koktajlem owocowym.
Znajdź instrukcje obsługi produktów Tefal.
Uzyskaj odpowiedzi na pytania.