Angielskie śniadanie
- Całkowity czas 25 min.
- 10 min.
Czas przygotowania - 15 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
2 osób
2 Chleb tostowy
180 g Kiełbaski mini lub chipolata pokrojone na 3 kawałki
4 kawałek Boczek
2 Średnie jajka
10 g Masło na tost
2 Średnie pomidory przecięte na pół
1 łyżka Oliwa z oliwek
2 szczypta Zioła prowansalskie
Sól, pieprz
200 g Fasola w sosie pomidorowym
Czas przygotowania
Etap 1 /4
Aktywuj 1 miskę. Połóż na talerzu lekko posmarowane masłem kromki chleba, a następnie w każdej kromce zrób wgłębienie z dwoma plasterkami boczku. Rozbij jajko na środku.
Etap 2 /4
Aktywuj miskę 2. Umieść w misce przekrojone na pół pomidory. Skropić oliwą i posypać suszonymi ziołami. Dodaj kiełbaski obok pomidorów.
Etap 3 /4
Naciśnij SYNC, aby oba urządzenia zakończyły gotowanie w tym samym czasie. Press START to set both cooking.
Etap 4 /4
W rondlu podgrzej fasolę w sosie pomidorowym. Na talerzu połóż tost, kiełbaski, pomidory i fasolę, a następnie podawaj.