Batony z mango i orzechów laskowych
- Całkowity czas 1 godz. 15 min.
- 15 min.
Czas przygotowania - 1 godz.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
1 porcja
145 g owsianki
90 g Suszone mango
2 1 łyżeczek miodu
180 g Rozdrobione orzechy laskowe
180 ml Sok jabłkowy
3 łyżka łyżek wiórków z ciemnej czekolady
Akcesoria
Nieprzywierająca forma
Czas przygotowania
Etap 1 /4
Za pomocą blendera zmiel owsiankę do uzyskania delikatnej tekstury. Dodaj mango.
Etap 2 /4
Do miski dodaj masę z mango i rozdrobnioną owsiankę. Dodaj miód, orzechy laskowe i sok jabłkowy. Wymieszaj dokładnie aż do uzyskania gładkiej konsystencji.
Etap 3 /4
Wytnij batoniki z masy. Posyp batony wiórkami czekoladowymi i wstaw je w formie do Cake Factory.
Etap 4 /4
Uruchom zgodnie z programem i wskazanym czasem.