Beza francuska
Tefal
Przepis według Tefal

Beza francuska

ratings.0

-/5 -

  • Całkowity czas 1 godz. 40 min.
  • Czas przygotowania
    10 min.
  • Gotowanie
    1 godz. 30 min.
  • Studzenie
    0 min.

Składniki

50 sztuki

  • 4 Białka jajka

  • 200 g Cukier

Akcesoria

  • Trzepaczka flex
    Trzepaczka flex

Czas przygotowania

Etap 1 /4

Umieść białka w misie urządzenia.

  • 4 Białka jajka
  • Trzepaczka flex

Etap 2 /4

W osobnej misce odważ cukier.

  • 200g Cukier

Etap 3 /4

Naciśnij przycisk "Start" i po 1 minucie i 30 sekundach stopniowo dodawaj cukier do miski.

Etap 4 /4

Twoja beza jest gotowa, możesz użyć jej do innego przepisu lub ułożyć w mniejszych porcjach na blasze do pieczenia i włożyć do piekarnika na 1 godzinę i 30 minut w 100 stopniach.