Bita śmietana
- Całkowity czas 10 min.
- 10 min.
Czas przygotowania - 0 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
400 mililitrów
400 ml Śmietana pełnotłusta
40 g Cukier puder
Akcesoria
Trzepaczka flex
Czas przygotowania
Etap 1 /4
Aby uzyskać najlepsze rezultaty, użyj pełnotłustej śmietany z 30% zawartością tłuszczu.
Etap 2 /4
Umieść śmietankę, miskę i trzepaczkę Flex w lodówce na 5 minut przed przygotowaniem bitej śmietany.
Etap 3 /4
W zimnej misie umieść schłodzoną śmietankę i cukier puder. Naciśnij "Start" i miej oko na krem.
Etap 4 /4
Twoja bita śmietana jest gotowa do spożycia lub wykorzystania w innym przepisie.