Ciecierzyca z pikantną kapustą
- Całkowity czas 12 godz. 29 min.
- 15 min.
Czas przygotowania - 14 min.
Gotowanie - 12 godz.
Studzenie
Składniki
4 osób
180 g Ciecierzyca
200 g Kapusta włoska
2 szt. Zielone jabłka
2 szt. Limonki
8 łyżka Krem kokosowy
0.66 łyżeczka Świeży imbir
0.66 łyżeczka Pasta wasabi
2 łyżka Ziarna sezamu
550 ml Woda (lub bulion)
Sól, pieprz
Czas przygotowania
Etap 1 /4
Przygotuj składniki.
180g Ciecierzyca 200g Kapusta włoska 2szt. Zielone jabłka 2szt. Limonki 8łyżka Krem kokosowy 0.66łyżeczka Świeży imbir 0.66łyżeczka Pasta wasabi 2łyżka Ziarna sezamu 550ml Woda (lub bulion) Sól, pieprz
Etap 2 /4
W Cook4me umieść ciecierzycę, kapustę, imbir, pastę wasabi i wodę. Dopraw solą i pieprzem. Wymieszaj.
180g Ciecierzyca 200g Kapusta włoska 0.66łyżeczka Świeży imbir 0.66łyżeczka Pasta wasabi 550ml Woda (lub bulion) Sól, pieprz
Etap 3 /4
Gotuj w Cook4me.
Etap 4 /4
Przecedź. Pozostaw do ostygnięcia. Dodaj pozostałe składniki i dokładnie wymieszaj.
2szt. Zielone jabłka 2szt. Limonki 8łyżka Krem kokosowy 2łyżka Ziarna sezamu