Czekoladowy koktajl mleczny z daktylami i bergamotką
- Całkowity czas 10 min.
- 10 min.Czas przygotowania 
- 0 min.Gotowanie 
- 0 min.Studzenie 
Składniki
2 osób
- 200 ml mleko ryżowe 
- 150 g lody czekoladowe 
- 1 kropla olejek z bergamotki 
- 50 g banan 
- 15 g daktyle 
- 2 kostki lodu 
Czas przygotowania
Etap 1 /5
Obierz i potnij banana na plasterki.
Etap 2 /5
Wydryluj daktyle.
Etap 3 /5
Włóż lody czekoladowe i kostki lodu do blendera. Dodaj banana i daktyle. Wlej mleko ryżowe i olejek eteryczny z bergamotki.
Etap 4 /5
Przykryj pokrywką. Ustaw wskazany program na 1 minutę i uruchom go. W razie potrzeby uruchom program ponownie.
Etap 5 /5
Po zakończeniu programu przelej do szklanek i natychmiast podawaj.

