Czekoladowy koktajl mleczny z daktylami i bergamotką
- Całkowity czas 10 min.
- 10 min.
Czas przygotowania - 0 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
2 osób
200 ml mleko ryżowe
150 g lody czekoladowe
1 kropla olejek z bergamotki
50 g banan
15 g daktyle
2 kostki lodu
Czas przygotowania
Etap 1 /5
Obierz i potnij banana na plasterki.
Etap 2 /5
Wydryluj daktyle.
Etap 3 /5
Włóż lody czekoladowe i kostki lodu do blendera. Dodaj banana i daktyle. Wlej mleko ryżowe i olejek eteryczny z bergamotki.
Etap 4 /5
Przykryj pokrywką. Ustaw wskazany program na 1 minutę i uruchom go. W razie potrzeby uruchom program ponownie.
Etap 5 /5
Po zakończeniu programu przelej do szklanek i natychmiast podawaj.