Deser z mango i tapioką
- Całkowity czas 27 min.
- 10 min.
Czas przygotowania - 17 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
2 osób
200 ml Mleko kokosowe
100 ml Mleko ryżowe
15 g Cukier
15 g Tapioka
100 g Pulpa z mango
2 Pomelo
0.5 Lody mango
Czas przygotowania
Etap 1 /5
Przygotuj składniki.
Etap 2 /5
Zmiksuj ¾ mango z połową mleka kokosowego i lodami. Pozostałe mango pokrój w drobną kostkę.
Etap 3 /5
Dolej resztę mleka kokosowego, mleka ryżowego i cukru. Dodaj tapiokę. Duś przez 20 minut.
Etap 4 /5
Gotuj w Cook4me.
Etap 5 /5
Podziel na małe szklanki i dodaj purée z mango.