Drób w sosie pissaladière
- Całkowity czas 28 min.
- 15 min.
Czas przygotowania - 13 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
4 osób
4 szt. Udka drobiowe
4 szt. Cebule
10 szt. Anchois w oleju
50 ml Białe wino
20 szt. Czarne oliwki bez pestek
100 ml Bulion drobiowy
2 łyżeczka Cukier
Sól, pieprz
4 szt. Kromki chleba
Czosnek
Czas przygotowania
Etap 1 /6
Przygotuj składniki.
Etap 2 /6
Wlej do Cook4Me odrobinę oleju odsączonego z anchois.
Etap 3 /6
Dodaj cebulę. Podgrzewaj aż zmięknie. Dolej białego wina i gotuj przez 5 min.
Etap 4 /6
Dodaj po kolei wszystkie składniki, kończąc na drobiu.
Etap 5 /6
Gotuj pod ciśnieniem.
Etap 6 /6
Podawaj na kromkach chleba potartych czosnkiem.