Galaretka z papai i mango
Tefal
Przepis według Tefal

Galaretka z papai i mango

ratings.0

-/5 -

  • Całkowity czas 25 min.
  • Czas przygotowania
    20 min.
  • Gotowanie
    5 min.
  • Studzenie
    0 min.

Składniki

2 osób

  • 120 g Mango

  • 100 g Papaja

  • 150 g Cukier

  • 1 g Żelatyna

  • 70 ml Woda

  • 0.25 Cytryna

Czas przygotowania

Etap 1 /5

Przygotuj składniki.

  • 120g Mango
  • 100g Papaja
  • 150g Cukier
  • 1g Żelatyna
  • 70ml Woda
  • 0.25 Cytryna

Etap 2 /5

Wymieszaj żelatynę z 2 łyżkami cukru i 50 ml wody i wlej do Cook4me. Doprowadź do wrzenia.

  • 150g Cukier
  • 1g Żelatyna
  • 70ml Woda

Etap 3 /5

Dodaj resztę cukru, wody, owoce i sok z cytryny.

  • 120g Mango
  • 100g Papaja
  • 150g Cukier
  • 70ml Woda
  • 0.25 Cytryna

Etap 4 /5

Gotuj w Cook4me.

Etap 5 /5

Wymieszaj razem lub zblenduj. Gotowe!