Gnocchi z białymi szparagami - przepisy Cook4Me | Tefal
Tefal
Przepis według Tefal

Gnocchi z białymi szparagami

ratings.0

-/5 -

  • Całkowity czas 23 min.
  • Czas przygotowania
    20 min.
  • Gotowanie
    3 min.
  • Studzenie
    0 min.

Składniki

2 osób

  • 270 g Gnocchi

  • 6 szt. Główki białych szparagów

  • 0.5 szt. Słodka cebula

  • 3 szt. Włoska szynka

  • 150 ml Bulion warzywny

  • 1 łyżka Oliwa z oliwek

  • Sól, pieprz

Czas przygotowania

Etap 1 /6

Przygotuj składniki.

Etap 2 /6

Potnij szparagi na cztery kawałki. Wlej olej do Cook4Me.

  • 6szt. Główki białych szparagów
  • 1łyżka Oliwa z oliwek

Etap 3 /6

Gotuj cebulę, aż stanie się przezroczysta. Dodaj pozostałe składniki oprócz szynki.

  • 270g Gnocchi
  • 0.5szt. Słodka cebula
  • 150ml Bulion warzywny

Etap 4 /6

Dopraw solą i pieprzem. Wymieszaj.

  • Sól, pieprz

Etap 5 /6

Gotuj składniki.

Etap 6 /6

Podziel na porcje, ułóż na talerzach i udekoruj szynką.

  • 3szt. Włoska szynka