Gulasz wołowy z miso - przepisy Cook4Me | Tefal
Tefal
Przepis według Tefal

Gulasz wołowy z miso

Review 5 stars (average)

5/5 -

  • Całkowity czas 1 godz. 15 min.
  • Czas przygotowania
    20 min.
  • Gotowanie
    55 min.
  • Studzenie
    0 min.

Składniki

6 osób

  • 1.5 kg Mięso wołowe

  • 900 ml Zupa miso

  • 3 szt. Cebula

  • 30 g Świeży imbir

  • 800 g Kiełki fasoli

  • 3 szt. Trawa cytrynowa

  • 1.2 kg Makaron ryżowy

  • 3 łyżka Świeża kolendra

  • 3 łyżka Świeża mięta

  • 3 łyżka Olej roślinny

Czas przygotowania

Etap 1 /8

Przygotuj składniki.

Etap 2 /8

Obierz cebulę i drobno posiekaj.

  • 3szt. Cebula

Etap 3 /8

Umyj i drobno posiekaj świeżą miętę.

  • 3łyżka Świeża mięta

Etap 4 /8

Wlej olej do Cook4Me.

  • 3łyżka Olej roślinny

Etap 5 /8

Podgrzej olej. Dodaj kiełki fasoli. Usmaż w sosie własnym. Wyjmij mięso.

  • 1.5kg Mięso wołowe
  • 800g Kiełki fasoli
  • 3łyżka Olej roślinny

Etap 6 /8

Dodaj do Cook4Me wszystkie pozostałe składniki poza ziołami i makaronem.

  • 900ml Zupa miso
  • 3szt. Cebula
  • 30g Świeży imbir

Etap 7 /8

Gotuj składniki.

Etap 8 /8

Dodaj makaron, zioła i kiełki fasoli. Odczekaj 5 minut. Podawaj.

  • 800g Kiełki fasoli
  • 3szt. Trawa cytrynowa
  • 1.2kg Makaron ryżowy
  • 3łyżka Świeża kolendra
  • 3łyżka Świeża mięta