Gulasz wołowy z miso
- Całkowity czas 1 godz. 15 min.
- 20 min.
Czas przygotowania - 55 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
6 osób
1.5 kg Mięso wołowe
900 ml Zupa miso
3 szt. Cebula
30 g Świeży imbir
800 g Kiełki fasoli
3 szt. Trawa cytrynowa
1.2 kg Makaron ryżowy
3 łyżka Świeża kolendra
3 łyżka Świeża mięta
3 łyżka Olej roślinny
Czas przygotowania
Etap 1 /8
Przygotuj składniki.
Etap 2 /8
Obierz cebulę i drobno posiekaj.
Etap 3 /8
Umyj i drobno posiekaj świeżą miętę.
Etap 4 /8
Wlej olej do Cook4Me.
Etap 5 /8
Podgrzej olej. Dodaj kiełki fasoli. Usmaż w sosie własnym. Wyjmij mięso.
Etap 6 /8
Dodaj do Cook4Me wszystkie pozostałe składniki poza ziołami i makaronem.
Etap 7 /8
Gotuj składniki.
Etap 8 /8
Dodaj makaron, zioła i kiełki fasoli. Odczekaj 5 minut. Podawaj.