Gulasz wołowy z rabarbarem - przepisy Cook4Me | Tefal
Tefal
Przepis według Tefal

Gulasz wołowy z rabarbarem

Review 4 stars (average)

4/5 -

  • Całkowity czas 45 min.
  • Czas przygotowania
    15 min.
  • Gotowanie
    30 min.
  • Studzenie
    0 min.

Składniki

6 osób

  • 900 g Rozbratel wołowy

  • 3 Cebule

  • 450 g Mrożony rabarbar

  • 3 Szafran

  • 3 łyżeczka Przecier pomidorowy

  • 1.5 łyżeczka Kurkuma

  • 3 łyżeczka Miód

  • 300 ml Woda

  • 300 Świeża mięta

  • 2 łyżka Olej roślinny

Czas przygotowania

Etap 1 /6

Przygotuj składniki.

  • 900g Rozbratel wołowy
  • 3 Cebule
  • 450g Mrożony rabarbar
  • 3 Szafran
  • 3łyżeczka Przecier pomidorowy
  • 1.5łyżeczka Kurkuma
  • 3łyżeczka Miód
  • 300ml Woda
  • 300 Świeża mięta
  • 2łyżka Olej roślinny

Etap 2 /6

Wlej olej do garnka Cook4me.

  • 2łyżka Olej roślinny

Etap 3 /6

Zeszklij cebulę z szafranem. Dodaj przecier pomidorowy i kurkumę.

  • 3 Cebule
  • 3 Szafran
  • 3łyżeczka Przecier pomidorowy
  • 1.5łyżeczka Kurkuma

Etap 4 /6

Dodaj pozostałe składniki oprócz mięty. Dopraw solą i pieprzem.

  • 900g Rozbratel wołowy
  • 450g Mrożony rabarbar
  • 3łyżeczka Miód
  • 300ml Woda

Etap 5 /6

Gotuj w garnku Cook4me.

Etap 6 /6

Udekoruj świeżą miętą i podawaj z ryżem.

  • 300 Świeża mięta