Gulasz wołowy z rabarbarem
- Całkowity czas 45 min.
- 15 min.
Czas przygotowania - 30 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
6 osób
900 g Rozbratel wołowy
3 Cebule
450 g Mrożony rabarbar
3 Szafran
3 łyżeczka Przecier pomidorowy
1.5 łyżeczka Kurkuma
3 łyżeczka Miód
300 ml Woda
300 Świeża mięta
2 łyżka Olej roślinny
Czas przygotowania
Etap 1 /6
Przygotuj składniki.
900g Rozbratel wołowy 3 Cebule 450g Mrożony rabarbar 3 Szafran 3łyżeczka Przecier pomidorowy 1.5łyżeczka Kurkuma 3łyżeczka Miód 300ml Woda 300 Świeża mięta 2łyżka Olej roślinny
Etap 2 /6
Wlej olej do garnka Cook4me.
2łyżka Olej roślinny
Etap 3 /6
Zeszklij cebulę z szafranem. Dodaj przecier pomidorowy i kurkumę.
3 Cebule 3 Szafran 3łyżeczka Przecier pomidorowy 1.5łyżeczka Kurkuma
Etap 4 /6
Dodaj pozostałe składniki oprócz mięty. Dopraw solą i pieprzem.
900g Rozbratel wołowy 450g Mrożony rabarbar 3łyżeczka Miód 300ml Woda
Etap 5 /6
Gotuj w garnku Cook4me.
Etap 6 /6
Udekoruj świeżą miętą i podawaj z ryżem.
300 Świeża mięta