Gulasz wołowy z zielem angielskim
- Całkowity czas 45 min.
- 20 min.
Czas przygotowania - 25 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
2 osób
300 g Wołowe policzki
220 g Mrożony groch
1 szt. Marchewki
0.5 szt. Cebule
1 łyżeczka Przecier pomidorowy
250 g Pomidory
0.5 łyżeczka Ziele angielskie
1 łyżka Olej roślinny
Sól, pieprz
Czas przygotowania
Etap 1 /6
Przygotuj składniki.
Etap 2 /6
Wlej olej do Cook4Me.
Etap 3 /6
Dodaj cebulę. Smaż, aż stanie się przezroczysta. Dodaj przecier. Wymieszaj. Gotuj przez 1 minutę.
Etap 4 /6
Dodaj pozostałe składniki i 100 ml wody. Dopraw solą i pieprzem.
Etap 5 /6
Gotuj składniki.
Etap 6 /6
Podawaj.