Hot dogi po nowojorsku
- Całkowity czas 55 min.
- 25 min.
Czas przygotowania - 30 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
6 osób
6 Kiełbaski
1 Czerwona cebula
8 łyżka Olej
6 Pomidory koktajlowe
6 Kiszone ogórki
6 Bułki do hot dogów
6 łyżka Ketchup
6 kawałek Ser cheddar
Czas przygotowania
Etap 1 /4
Włóż parówki do rondla z wrzącą wodą i gotuj przez czas wskazany na opakowaniu.
Etap 2 /4
Posiekaj cebulę i smaż ją przez 5 minut na patelni z gorącym olejem, na średnim ogniu, aż zbrązowieje. Wymieszaj z ćwiartkami pomidorów i kostkami kiszonych ogórków.
Etap 3 /4
Przekrój bułki do hot dogów na pół, posmaruj ketchupem, a następnie połóż warzywa, parówki i plasterki sera cheddar.
Etap 4 /4
Włóż tacę grillową do miski, a bułki hamburgerowe do miski urządzenia. Jeśli posiadasz urządzenie Easy Fry Oven & Grill 9in1, umieść hot dogi na grillu i wsuń go na środkową półkę. Wersja cyfrowa: Włącz program PIZZA i piecz przez 5 minut w temperaturze 170°C. Wersja mechaniczna 2 w 1: Ustaw temperaturę na 170°C, a czas na 5 minut.