Hot dogi po nowojorsku - przepisy EASY FRY & GRILL 2 in 1 DIGITAL | Tefal
Tefal
Przepis według Tefal

Hot dogi po nowojorsku

ratings.0

-/5 -

  • Całkowity czas 55 min.
  • Czas przygotowania
    25 min.
  • Gotowanie
    30 min.
  • Studzenie
    0 min.

Składniki

6 osób

  • 6 Kiełbaski

  • 1 Czerwona cebula

  • 8 łyżka Olej

  • 6 Pomidory koktajlowe

  • 6 Kiszone ogórki

  • 6 Bułki do hot dogów

  • 6 łyżka Ketchup

  • 6 kawałek Ser cheddar

Czas przygotowania

Etap 1 /4

Włóż parówki do rondla z wrzącą wodą i gotuj przez czas wskazany na opakowaniu.

  • 6 Kiełbaski

Etap 2 /4

Posiekaj cebulę i smaż ją przez 5 minut na patelni z gorącym olejem, na średnim ogniu, aż zbrązowieje. Wymieszaj z ćwiartkami pomidorów i kostkami kiszonych ogórków.

  • 1 Czerwona cebula
  • 8łyżka Olej
  • 6 Pomidory koktajlowe
  • 6 Kiszone ogórki

Etap 3 /4

Przekrój bułki do hot dogów na pół, posmaruj ketchupem, a następnie połóż warzywa, parówki i plasterki sera cheddar.

  • 6 Bułki do hot dogów
  • 6łyżka Ketchup
  • 6kawałek Ser cheddar

Etap 4 /4

Włóż tacę grillową do miski, a bułki hamburgerowe do miski urządzenia. Jeśli posiadasz urządzenie Easy Fry Oven & Grill 9in1, umieść hot dogi na grillu i wsuń go na środkową półkę. Wersja cyfrowa: Włącz program PIZZA i piecz przez 5 minut w temperaturze 170°C. Wersja mechaniczna 2 w 1: Ustaw temperaturę na 170°C, a czas na 5 minut.