Jagnięcina po grecku
- Całkowity czas 40 min.
- 10 min.
Czas przygotowania - 30 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
2 osób
600 g Udziec jagnięcy
1 Czosnek
2 łyżka Sok z cytryny
100 g Cebula
0.5 łyżeczka Oregano
200 ml Bulion drobiowy
Czas przygotowania
Etap 1 /8
Przygotuj składniki.
Etap 2 /8
Pokrój cebulę w cienkie plasterki.
Etap 3 /8
Zmiażdż czosnek.
Etap 4 /8
Wlej niewielką ilość oleju do misy.
Etap 5 /8
Dodaj jagnięcinę. Przyrumień z każdej strony.
Etap 6 /8
Dodaj pozostałe składniki. Dobrze wymieszaj.
Etap 7 /8
Gotuj w Cook4me.
Etap 8 /8
Dopraw do smaku i serwuj!