Jagnięcina z fasolką szparagową
- Całkowity czas 24 min.
- 10 min.
Czas przygotowania - 14 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
6 osób
900 g Łopatka jagnięca
3 szt. Cebula
500 g Pokrojone pomidory
900 g Mrożony groszek
1.5 łyżeczka Mielona kurkuma
1.5 łyżeczka Mielony kminek
2 łyżka Przecier pomidorowy
2 łyżka Sok z cytryny
2 łyżka Olej roślinny
150 ml Woda
Czas przygotowania
Etap 1 /6
Przygotuj składniki.
Etap 2 /6
Wlej olej do Cook4Me.
Etap 3 /6
Podsmaż cebulę, aż zacznie się rumienić. Dodaj mięso, przyprawy, sól i pieprz. Wymieszaj i smaż przez 2 minuty.
Etap 4 /6
Dodaj pozostałe składniki oprócz soku z cytryny, na koniec dodając fasolę. Dopraw solą.
Etap 5 /6
Gotuj składniki.
Etap 6 /6
Dopraw sokiem z cytryny. Podawaj z ryżem.