Kiełbaski Montbeliard
- Całkowity czas 10 min.
- 5 min.
Czas przygotowania - 5 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
4 osób
4 szt. Kiełbaski Montbéliard
80 ml Wino Porto
4 łyżka Oliwa z oliwek
350 g Pieczarki
1 szczypta Natka pietruszki
1 szczypta Sól i pieprz
Czas przygotowania
Etap 1 /8
Przygotuj składniki.
Etap 2 /8
Pokrój pieczarki.
350g Pieczarki
Etap 3 /8
Posiekaj natkę pietruszki.
1szczypta Natka pietruszki
Etap 4 /8
Wlej olej do Cook4Me.
4łyżka Oliwa z oliwek
Etap 5 /8
Mieszaj podczas smażenia pieczarek.
350g Pieczarki
Etap 6 /8
Dodaj kiełbaski i Porto. Dopraw solą i pieprzem.
4szt. Kiełbaski Montbéliard 80ml Wino Porto 1szczypta Sól i pieprz
Etap 7 /8
Gotuj składniki.
Etap 8 /8
Pokrój wędzoną kiełbasę na okrągłe plastry, dodaj pieczarki i pietruszkę. Podawaj.
1szczypta Natka pietruszki