Koktajl z czerwonych owoców, lemoniady i kwiatu fiołka.
- Całkowity czas 15 min.
- 15 min.
Czas przygotowania - 0 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
2 osób
100 g czerwone owoce
25 g limonka
4 kostki lodu
25 cl lemoniada
kwiaty fiołka
Czas przygotowania
Etap 1 /5
Obierz skórkę z cytryny i wyciśnij sok. Umyj czerwone borówki.
Etap 2 /5
Dodaj sok i skórkę z cytryny oraz czerwone owoce do blendera. Dodaj kostki lodu.
Etap 3 /5
Zamknij pokrywkę, ustaw wskazany program na jedną minutę i uruchom go. Uruchom program.
Etap 4 /5
Przelej wszystko do szklanek i dodaj lemoniadę.
Etap 5 /5
Ozdób kwiatem fiołka i natychmiast podawaj.