Krem pieczarkowo-serowy
- Całkowity czas 5 min.
- 5 min.
Czas przygotowania - 0 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
4 osób
600 g Pieczarek
300 g Serka topionego
150 g Cebuli
100 g Ziemniaków
100 g Marchewki
3 Ząbki czosnku
Sól i pieprz
15 g Oliwy
Czas przygotowania
Etap 1 /5
Przygotuj składniki. Pieczarki dokładnie umyj najlepiej w wodzie z sodą oczyszczoną. Marchew, ziemniaki, cebulę oraz czosnek obierz. Pokrój warzywa na mniejsze kawałki.
Etap 2 /5
W Cook4Me podsmaż na oliwie pokrojoną cebulę z czosnkiem, a następnie dorzuć pieczarki.
Etap 3 /5
Dodaj pozostałe warzywa.
Etap 4 /5
Całość zalej wodą do przykrycia składników i gotuj pod ciśnieniem.
Etap 5 /5
Po gotowaniu, aż warzywa zmiękną, dodaj przyprawy oraz serek topiony. Zblenduj na gładki krem. Zupę podawaj z keto grzankami i nasionami, na przykład słonecznika.