Krem z kukurydzy i mleka kokosowego
- Całkowity czas 42 min.
- 20 min.
Czas przygotowania - 22 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
2 osób
1 szt. Kolba kukurydzy
150 g Ziemniaki
2 szt. Pałki z kurczaka
300 ml Bulion warzywny lub drobiowy
1 szt. Cebula dymka
1 szt. Czosnek
1 szt. Liście laurowe
1 łyżka Świeża kolendra
50 ml Mleko kokosowe
Sól, pieprz
Czas przygotowania
Etap 1 /5
Przygotuj składniki.
Etap 2 /5
Ziemniaki pokrój w kostkę.
Etap 3 /5
Umieść wszystkie składniki (oprócz kolendry) w Cook4me.
Etap 4 /5
Gotuj w Cook4me.
Etap 5 /5
Usuń kości z pałek z kurczaka. Dodaj mleczko kokosowe. Wymieszaj i utłucz ziemniaki.