Krem z migdałów i miodu - przepisy Cook4Me | Tefal
Tefal
Przepis według Tefal

Krem z migdałów i miodu

ratings.0

- /5 -

  • Całkowity czas 10 min.
  • Czas przygotowania
    10 min.
  • Gotowanie
    0 min.
  • Studzenie
    0 min.

Składniki

6 osób

  • 680 g Mleczko migdałowe

  • 3 szt. Żelatyna

  • 90 g Miód mandarynkowy

  • 15 g Skrobia kukurydziana

  • 90 g Pasta migdałowa

  • 6 łyżka Posypka do ciast

Akcesoria

  • 8 jars set
    8 jars set

Czas przygotowania

Etap 1 /5

Przygotuj składniki.

Etap 2 /5

Do misy Cook4me wlej mleczko, dodaj miód, skrobię i pastę migdałową.

  • 680g Mleczko migdałowe
  • 90g Miód mandarynkowy
  • 15g Skrobia kukurydziana
  • 90g Pasta migdałowa

Etap 3 /5

Mieszając doprowadź do wrzenia. Odsącz i dodaj żelatynę.

Etap 4 /5

Rozlej do werynek.

Etap 5 /5

Włóż na 12 godz. do lodówki. Ozdób posypką i podawaj.

  • 6łyżka Posypka do ciast