Krem ze szparagów zero waste
- Całkowity czas 20 min.
- 10 min.
Czas przygotowania - 10 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
2 osób
8 szt. Szparagi
1 szt. Młode ziemniaki
Łodygi kopru włoskiego
300 ml Woda
1 porcje Masło
Sól, pieprz
0.33 łyżeczka Cukier
Czas przygotowania
Etap 1 /5
Przygotuj składniki.
8szt. Szparagi 1szt. Młode ziemniaki Łodygi kopru włoskiego 300ml Woda 1porcje Masło Sól, pieprz 0.33łyżeczka Cukier
Etap 2 /5
Odetnij twarde części szparagów. Obierz łodygi. Odłóż łodygi szparagów do wykorzystania w innym przepisie.
8szt. Szparagi
Etap 3 /5
Przełóż obierki i twarde części szparagów do Cook4Me z pozostałymi składnikami. Dopraw solą i pieprzem.
8szt. Szparagi 1szt. Młode ziemniaki Łodygi kopru włoskiego 300ml Woda 1porcje Masło Sól, pieprz 0.33łyżeczka Cukier
Etap 4 /5
Gotowanie pod ciśnieniem.
Etap 5 /5
Zblenduj, a następnie przetrzyj przez sito.