Kukurydziane gazpacho
- Całkowity czas 10 min.
- 10 min.Czas przygotowania 
- 0 min.Gotowanie 
- 0 min.Studzenie 
Składniki
4 osób
- 400 g kukurydza w puszce 
- 300 g posiekane żółte pomidory 
- 80 g posiekana czerwona papryka z usuniętymi nasionami 
- 250 g obrane i posiekane ogórki 
- 4 łyżka oliwa z pierwszego tłoczenia 
- 2 łyżka biały ocet 
- 1 łyżeczka sól morska 
- papryka 
Czas przygotowania
Etap 1 /3
Do blendera dodaj kukurydzę, pomidor, paprykę, ogórek, oliwę z oliwek, ocet, sól i pieprz.
Etap 2 /3
Ustaw wskazany program na dwie minuty i uruchom go.
Etap 3 /3
Podawaj na zimno.

