Niska zawartość cukru: Batony zbożowe z orzechów laskowych i czekolady
Tefal
Przepis według Tefal

Niska zawartość cukru: Batony zbożowe z orzechów laskowych i czekolady

ratings.0

-/5 -

  • Całkowity czas 1 godz. 20 min.
  • Czas przygotowania
    20 min.
  • Gotowanie
    30 min.
  • Studzenie
    30 min.

Składniki

2 porcje

  • 180 g *Oatmeal

  • 180 g *Chocolate, finely chopped

  • 100 g *Hazelnuts, roughly chopped

  • 80 g *Hazelnut puree

  • 80 g *Agave syrup

  • 40 ml *Neutral oil (40 g)

  • 2 *Salt

Akcesoria

  • Forma na 6 ciasteczek
    Forma na 6 ciasteczek

Czas przygotowania

Etap 1 /4

*Using a mixer, grind half the oats into flour.

  • 180g *Oatmeal

Etap 2 /4

*Mix the hazelnut butter, oil and agave syrup with two pinches of salt in a bowl. Add the oatmeal flour, rest of the oats, chocolate and hazelnuts. Mix well.

  • 180g *Oatmeal
  • 180g *Chocolate, finely chopped
  • 100g *Hazelnuts, roughly chopped
  • 80g *Hazelnut puree
  • 80g *Agave syrup
  • 40ml *Neutral oil (40 g)
  • 2 *Salt

Etap 3 /4

*Pour 1/2 the mixture into the mould. Press down with the back of a spoon. Put the mould in the Cake Factory.

  • Forma na 6 ciasteczek

Etap 4 /4

*Start the programme for the time indicated. Repeat the previous steps to make a second batch. Put the moulds in the fridge to harden the bars before removing from the moulds.

  • Forma na 6 ciasteczek