Niska zawartość cukru: Fondanty czekoladowe - przepisy Cake Factory | Tefal
Tefal
Przepis według Tefal

Niska zawartość cukru: Fondanty czekoladowe

ratings.0

-/5 -

  • Całkowity czas 37 min.
  • Czas przygotowania
    20 min.
  • Gotowanie
    17 min.
  • Studzenie
    0 min.

Składniki

1 porcja

  • 3 *Eggs

  • 180 g *Dark cooking chocolate

  • 130 g *Butter

  • 10 g *Sugar

  • 45 g *Flour

Akcesoria

  • Forma na 6 muffinek
    Forma na 6 muffinek

Czas przygotowania

Etap 1 /6

Roztop masło i czekoladę na nieprzywierającej formie przy użyciu programu na podany czas.

  • 180g *Dark cooking chocolate
  • 130g *Butter

Etap 2 /6

Wymieszaj w misce cukier, mąkę i jajka.

  • 3 *Eggs
  • 10g *Sugar
  • 45g *Flour

Etap 3 /6

Dodaj do masy czekoladę.

Etap 4 /6

Rozdziel masę równo do foremek, a następnie umieść je w Cake Factory.

  • Forma na 6 muffinek

Etap 5 /6

Uruchom zgodnie z programem i wskazanym czasem.

Etap 6 /6

Smacznego!

Podobne przepisy

Tefal
Tefal
58 min.

Niska zawartość cukru: Babeczki z czekoladą

ratings.NaN

Niska zawartość cukru: Fondanty czekoladowe - przepisy Cake Factory | Tefal
Niska zawartość cukru: Babeczki z czekoladą
Tefal
Tefal
50 min.

Niska zawartość cukru: Muffiny z jagodami

ratings.NaN

Niska zawartość cukru: Fondanty czekoladowe - przepisy Cake Factory | Tefal
Niska zawartość cukru: Muffiny z jagodami
Tefal
Tefal
58 min.

Niska zawartość cukru: Cytrynowo - makowe babeczki

ratings.NaN

Niska zawartość cukru: Fondanty czekoladowe - przepisy Cake Factory | Tefal
Niska zawartość cukru: Cytrynowo - makowe babeczki
Tefal
Tefal
55 min.

Niska zawartość cukru: Ciasto jogurtowo - cytrynowe

ratings.NaN

Niska zawartość cukru: Fondanty czekoladowe - przepisy Cake Factory | Tefal
Niska zawartość cukru: Ciasto jogurtowo - cytrynowe
Tefal
Tefal
1 godz. 20 min.

Niska zawartość cukru: Batony zbożowe z orzechów laskowych i czekolady

ratings.NaN

Niska zawartość cukru: Fondanty czekoladowe - przepisy Cake Factory | Tefal
Niska zawartość cukru: Batony zbożowe z orzechów laskowych i czekolady