Niska zawartość cukru: Batony zbożowe z orzechów laskowych i czekolady
- Całkowity czas 1 godz. 20 min.
- 20 min.
Czas przygotowania - 30 min.
Gotowanie - 30 min.
Studzenie
Składniki
2 porcje
180 g *Oatmeal
180 g *Chocolate, finely chopped
100 g *Hazelnuts, roughly chopped
80 g *Hazelnut puree
80 g *Agave syrup
40 ml *Neutral oil (40 g)
2 *Salt
Akcesoria
Forma na 6 ciasteczek
Czas przygotowania
Etap 1 /4
*Using a mixer, grind half the oats into flour.
Etap 2 /4
*Mix the hazelnut butter, oil and agave syrup with two pinches of salt in a bowl. Add the oatmeal flour, rest of the oats, chocolate and hazelnuts. Mix well.
Etap 3 /4
*Pour 1/2 the mixture into the mould. Press down with the back of a spoon. Put the mould in the Cake Factory.
Etap 4 /4
*Start the programme for the time indicated. Repeat the previous steps to make a second batch. Put the moulds in the fridge to harden the bars before removing from the moulds.