Pasztet wieprzowy z suszonymi śliwkami
- Całkowity czas 27 min.
- 15 min.
Czas przygotowania - 12 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
4 osób
60 g Skwarki z boczku
60 g Smarowidło Rillettes
160 g Polędwica wieprzowa
50 g Suszone śliwki
20 ml Koniak (opcjonalnie)
2 szt. Czosnek
30 g Bułka tarta
Sól
Pieprz
Gałka muszkatołowa
Czas przygotowania
Etap 1 /5
Przygotuj składniki.
Etap 2 /5
Wymieszaj w misce wszystkie składniki. Rozłóż je po równo do werynek, ugniatając.
Etap 3 /5
Przykryj werynki pokrywką. Umieść je w Cook4me z 250 ml wody.
Etap 4 /5
Gotuj w Cook4me.
Etap 5 /5
Schłódź (idealnie przez noc) i podawaj na zimno.