Peklowana wołowina
Tefal
Przepis według Tefal

Peklowana wołowina

ratings.0

-/5 -

  • Całkowity czas 40 min.
  • Czas przygotowania
    5 min.
  • Gotowanie
    35 min.
  • Studzenie
    0 min.

Składniki

4 osób

  • 500 ml Woda

  • 2 łyżka Brązowy cukier

  • 2 łyżka Ocet jabłkowy

  • 1 Liść laurowy

  • 1 kg Peklowana wołowina

  • 1 Cebula

  • Warzywa na parze

Czas przygotowania

Etap 1 /5

Przygotuj składniki.

  • 500ml Woda
  • 2łyżka Brązowy cukier
  • 2łyżka Ocet jabłkowy
  • 1 Liść laurowy
  • 1kg Peklowana wołowina
  • 1 Cebula

Etap 2 /5

Do misy dodaj wodę, cukier, ocet i liść laurowy. Dobrze wymieszaj, aby połączyć składniki.

  • 500ml Woda
  • 2łyżka Brązowy cukier
  • 2łyżka Ocet jabłkowy
  • 1 Liść laurowy

Etap 3 /5

Włóż wołowinę i cebulę do koszyka do gotowania na parze i wstaw do misy.

  • 1kg Peklowana wołowina
  • 1 Cebula

Etap 4 /5

Gotuj w Cook4me.

Etap 5 /5

Dopraw do smaku i podawaj z warzywami gotowanymi na parze!

  • Warzywa na parze