Potrawka z cielęciny
- Całkowity czas 35 min.
- 15 min.
Czas przygotowania - 20 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
4 osób
800 g Cielęcina na gulasz
200 g Posiekane pieczarki
1 szt. Cebula
120 g Wędzony boczek
1 szt. Liść laurowy
1 szczypta Gałka muszkatołowa
1 szczypta Sól i pieprz
200 ml Woda
1 szt. Żółtka
2 łyżka Gęsta śmietana
Czas przygotowania
Etap 1 /6
Przygotuj składniki.
Etap 2 /6
Pokrój cebulę.
Etap 3 /6
Pokrój pieczarki.
Etap 4 /6
Włóż wszystkie składniki oprócz gęstej śmietany, do Cook4Me.
Etap 5 /6
Gotuj pod ciśnieniem.
Etap 6 /6
Wymieszaj żółtko ze śmietaną, aby zagęścić sos. Podawaj na gorąco z marchewką gotowaną na parze.