Przecier kasztanowo-gruszkowy
- Całkowity czas 18 min.
- 15 min.
Czas przygotowania - 3 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
6 osób
900 g Gruszki
300 g Kasztany
150 g Krem kasztanowy
3 łyżeczka Sok z cytryny
3 łyżka Cukier lub miód
Czas przygotowania
Etap 1 /5
Przygotuj składniki.
Etap 2 /5
Kawałki owoców i kasztany włóż do koszyka do gotowania na parze.
900g Gruszki 300g Kasztany
Etap 3 /5
Włóż koszyk do Cook4Me z 200 ml wody.
Etap 4 /5
Gotowanie: 3 min
Etap 5 /5
Dobrze wymieszaj kasztany, gruszkę, krem i sok z cytryny. Przechowuj w lodówce.
150g Krem kasztanowy 3łyżeczka Sok z cytryny 3łyżka Cukier lub miód