Przecier z czerwonych owoców
Tefal
Przepis według Tefal

Przecier z czerwonych owoców

ratings.0

-/5 -

  • Całkowity czas 1 godz. 42 min.
  • Czas przygotowania
    10 min.
  • Gotowanie
    2 min.
  • Studzenie
    1 godz. 30 min.

Składniki

2 osób

  • 30 g Masło

  • 30 g Cukier trzcinowy

  • Obrany imbir

  • 200 g Umyte czerwone owoce

  • Krem Chantilly

Czas przygotowania

Etap 1 /5

Przygotuj składniki.

  • 30g Masło
  • 30g Cukier trzcinowy
  • kawałek Obrany imbir
  • 200g Umyte czerwone owoce
  • Krem Chantilly

Etap 2 /5

Włóż do Cook4Me masło, kawałek imbiru i wsyp cukier. Doprowadź do wrzenia.

  • 30g Masło
  • 30g Cukier trzcinowy
  • kawałek Obrany imbir

Etap 3 /5

Wyjmij imbir. Dodaj czerwone owoce.

  • 200g Umyte czerwone owoce

Etap 4 /5

Gotuj pod ciśnieniem.

Etap 5 /5

Przełóż przecier do szklanych filiżanek i pozostaw do ostygnięcia. Przykryj bitą śmietaną.

  • Krem Chantilly