Soczewica po kantońsku
- Całkowity czas 30 min.
- 15 min.
Czas przygotowania - 15 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
2 osób
100 g Soczewica
25 g Groszek zielony
25 g Marchew
1 Cebula dymka
1 Wegetariańska kiełbaska
1 Jajko
1 łyżka Sos sojowy
1 łyżka Olej sezamowy
30 cl Woda
Czas przygotowania
Etap 1 /6
Przygotuj składniki.
100g Soczewica 25g Groszek zielony 25g Marchew 1 Cebula dymka 1 Wegetariańska kiełbaska 1 Jajko 1łyżka Sos sojowy 1łyżka Olej sezamowy 30cl Woda
Etap 2 /6
Wlej olej do Cook4me.
1łyżka Olej sezamowy
Etap 3 /6
Wlej roztrzepane jajka. Smaż jak omlet. Wyjmij z misy.
1 Jajko
Etap 4 /6
Do misy włóż wszystkie składniki oprócz sosu sojowego.
100g Soczewica 25g Groszek zielony 25g Marchew 1 Cebula dymka 1 Wegetariańska kiełbaska 30cl Woda
Etap 5 /6
Zamknij pokrywę i naciśnij „Start”. Gotowanie pod ciśnieniem.
Etap 6 /6
W razie potrzeby odcedź. Dodaj sos i pokrojony omlet.
1łyżka Sos sojowy