Wegetariańskie enchiladas
- Całkowity czas 28 min.
- 10 min.
Czas przygotowania - 18 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
2 osób
1 łyżka Olej słonecznikowy
0.5 Cebula
0.5 Papryka czerwona
50 g Czerwona fasola
40 g Kukurydza
150 g Pomidor
0.5 łyżka Koncentrat pomidorowy
0.5 łyżeczka Przyprawa meksykańska
2 Tortilla
30 g Emmentalera
Czas przygotowania
Etap 1 /7
Ten przepis wymaga pokrywy Extra Crisp. Przygotuj składniki.
Etap 2 /7
Do misy wlej olej, dodaj cebulę i pieprz.
Etap 3 /7
Smaż przez około 2 minuty.
Etap 4 /7
Dodaj fasolę, kukurydzę, pomidory, koncentrat i przyprawy.
Etap 5 /7
Smaż przez około 6 minut.
Etap 6 /7
Wypełnij tortille. Umieść je w misie i dodaj tarty ser emmentaler.
Etap 7 /7
Wyłącz Cook4me. Załóż pokrywę Extra Crisp i ustaw ją na nr 2 na 10 minut.