*Beetroot gazpacho - przepisy Blend up | Tefal
Tefal
Przepis według Tefal

*Beetroot gazpacho

ratings.0

- /5 -

  • Całkowity czas 4 godz. 21 min.
  • Czas przygotowania
    20 min.
  • Gotowanie
    1 min.
  • Studzenie
    4 godz.

Składniki

4 osób

  • 45 g Kostki lodu

  • 32.5 cl Bulion warzywny

  • 130 g Gotowany burak

  • 130 g Jabłko

  • 1 goździk Czosnek

  • 1 łyżeczka Świeża natka pietruszki

Akcesoria

  • Butelka 400 mL
    Butelka 400 mL
  • Butelka 700 mL
    Butelka 700 mL

Czas przygotowania

Etap 1 /4

Przygotuj składniki.

  • 45g Kostki lodu
  • 32.5cl Bulion warzywny
  • 130g Gotowany burak
  • 130g Jabłko
  • 1goździk Czosnek
  • 1łyżeczka Świeża natka pietruszki

Etap 2 /4

Wrzuć wszystkie składniki do urządzenia, zaczynając od kostek lodu. Przykręć ostrza do butelki OTG i przymocuj ją do podstawy. Zblenduj.

  • 45g Kostki lodu
  • 32.5cl Bulion warzywny
  • 130g Gotowany burak
  • 130g Jabłko
  • 1goździk Czosnek

Etap 3 /4

Chłodź przez 4 godziny.

Etap 4 /4

Tuż przed podaniem udekoruj natką pietruszki.

  • 1łyżeczka Świeża natka pietruszki

Podobne przepisy

Tefal
Tefal
12 min.

Buraczane gazpacho

ratings.NaN

*Beetroot gazpacho - przepisy Blend up | Tefal
Buraczane gazpacho
Tefal
Tefal
5 min.

Gazpacho z buraków i świeżej bazylii

ratings.NaN

*Beetroot gazpacho - przepisy Blend up | Tefal
Gazpacho z buraków i świeżej bazylii