*Beetroot gazpacho
- Całkowity czas 4 godz. 21 min.
- 20 min.
Czas przygotowania - 1 min.
Gotowanie - 4 godz.
Studzenie
Składniki
4 osób
45 g Kostki lodu
32.5 cl Bulion warzywny
130 g Gotowany burak
130 g Jabłko
1 goździk Czosnek
1 łyżeczka Świeża natka pietruszki
Akcesoria
Butelka 400 mL Butelka 700 mL
Czas przygotowania
Etap 1 /4
Przygotuj składniki.
Etap 2 /4
Wrzuć wszystkie składniki do urządzenia, zaczynając od kostek lodu. Przykręć ostrza do butelki OTG i przymocuj ją do podstawy. Zblenduj.
Etap 3 /4
Chłodź przez 4 godziny.
Etap 4 /4
Tuż przed podaniem udekoruj natką pietruszki.