Gnocchi w kremowym sosie
- Całkowity czas 10 min.
- 10 min.
Czas przygotowania - 0 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
4 osób
400 g Ziemniaczanych kluseczków gnocchi
100 g Szynki parmeńskiej
1 Cukinia
100 g Pomidorków koktajlowych
20 g Parmezanu
200 ml Śmietanki kremówki
1 łyżka Masła
10 g Orzechów nerkowca
Czas przygotowania
Etap 1 /5
Przygotuj składniki. Parmezan zetrzyj na tarce o drobnych oczkach.
Etap 2 /5
Cukinię umyj, pokrój w plastry, a następnie w ćwiartki. Pomidorki przekrój na pół. Szynkę parmeńską pokrój w cienkie paski.
Etap 3 /5
W Cook4me rozgrzej masło i wrzuć szynkę, cukinię oraz kluseczki. Podsmaż.
Etap 4 /5
Zalej całość śmietanką oraz dodaj pomidorki.
Etap 5 /5
Podaj kluseczki z parmezanem oraz orzechami nerkowca.