Pita z grillowaną kiełbasą i papryką
- Całkowity czas 22 min.
- 10 min.
Czas przygotowania - 12 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
4 osób
4 Kiełbasa
1 Czerwona papryka
1 Zielona papryka
1 Cebula
4 Pita
2 łyżka Oliwa z oliwek
1 łyżeczka Suszony tymianek
Sól i pieprz
Sos według uznania (musztarda, ketchup, majonez, itp.)
Czas przygotowania
Etap 1 /5
Przypraw paski papryki i pokrojoną cebulę oliwą z oliwek, tymiankiem, solą i papryką.
Etap 2 /5
Umieść kiełbasy i przyprawione warzywa w urządzeniu. Rozpocznij pieczenie.
Etap 3 /5
Obróć kiełbasy i warzywa w połowie pieczenia, aby upiekły się równomierne. Otwórz urządzenie obydwoma rękami.
Etap 4 /5
Na kilka minut przed końcem gotowania dodaj pity na grill, aby lekko je podgrzać.
Etap 5 /5
Umieść grillowane kiełbaski w pitach, razem z warzywami i sosem według uznania.