Mini serniczki z czekoladą
- Całkowity czas 25 min.
- 5 min.
Czas przygotowania - 20 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
2 osób
1 Jajko
200 g Twarogu sernikowego
35 g Proszku budyniowego (dowolny smak)
1 łyżka Erytrytolu
100 g Gorzkiej czekolady bez cukru
Akcesoria
Extra Crisp Komplet 8 słoików
Czas przygotowania
Etap 1 /6
Przygotuj wszystkie składniki.
Etap 2 /6
W misce wymieszaj jajko, twaróg, proszek budyniowy i erytrytol, aż powstanie jednolita masa.
Etap 3 /6
Czekoladę drobno posiekaj. Większość dodaj do masy twarogowej, a część odłóż do posypania wierzchu.
Etap 4 /6
Rozdziel masę do 4 szklanych słoiczków. Posyp wierzch resztą czekolady.
Etap 5 /6
Słoiczki ustaw w misie Cook4me, na stojaku.
Etap 6 /6
Nałóż pokrywę Extra Crisp i piecz. Czas: 20 minut Program: 4