Ragu z polędwiczek wieprzowych
- Całkowity czas 35 min.
- 15 min.Czas przygotowania 
- 20 min.Gotowanie 
- 0 min.Studzenie 
Składniki
4 osób
- 4 goździk Czosnek 
- 2 łyżka Oliwa z oliwek 
- 700 g Polędwiczka wieprzowa 
- 1 Cebula 
- 2 kostka Marchew 
- 1 kostka Seler naciowy 
- 500 g Przecier pomidorowy 
- 2 łyżka Koncentrat pomidorowy 
- 2 kostka Bulion wołowy 
- 4 łyżka Przyprawa włoska 
- sól, pieprz 
Czas przygotowania
Etap 1 /6
Przygotuj składniki. Pokrój polędwiczkę w 2 cm kostkę. Posiekaj czosnek, cebulę i selera. Pokrój marchewkę w kostkę.
Etap 2 /6
Wlej oliwę do Cook4me.
Etap 3 /6
Obsmaż polędwiczkę z każdej strony. Dodaj cebulę i czosnek i podsmażaj, aż cebula się zeszkli.
Etap 4 /6
Dodaj pozostałe składniki, dopraw.
Etap 5 /6
Gotowanie pod ciśnieniem.
Etap 6 /6
Podawaj z tłuczonymi ziemniakami.

