Sernik kasztanowy
- Całkowity czas 28 min.
- 15 min.Czas przygotowania 
- 13 min.Gotowanie 
- 0 min.Studzenie 
Składniki
2 osób
- 40 g Bretońskie ciasteczka maślane 
- 15 g Masło 
- 1 łyżka Czekolada z migdałami 
- 2 łyżeczka Krem z kasztanów 
- 80 g Serek homogenizowany 
- 20 g Cukier 
- 1 szt. Jajko 
- 50 ml Bita śmietana 
- 200 ml Woda 
- 2 szt. Kandyzowane kasztany 
Czas przygotowania
Etap 1 /6
Przygotuj składniki.
Etap 2 /6
Na dnie foremek umieść wymieszane okruszki z masłem i roztopioną czekoladą z migdałami. Nałóż na nie odrobinę kremu kasztanowego.
Etap 3 /6
Wlej wodę do Cook4me. W osobnej misce wymieszaj serek homogenizowany z cukrem. Dodaj jajka i śmietanę.
Etap 4 /6
Rozdziel masę na foremki. Przykryj folią spożywczą. Włóż je do koszyka do gotowania na parze. Koszyk umieść w Cook4me.
Etap 5 /6
Gotuj w Cook4me.
Etap 6 /6
Podawaj na ciepło lub zimno z kawałkami kasztanów.

